Wedstrijdinformatie PEC Zwolle - FC Utrecht

Wedstrijdinformatie PEC Zwolle - FC Utrecht

PEC Zwolle – FC Utrecht
Zondag 1 september 2013, 14.30 uur
IJsseldelta stadion
 
Internet
De kaartverkoop via internet is gestart. Ga voor meer informatie naar www.peczwolle.nl/tickets. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen twee kaarten gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van PEC Zwolle.
 
TicketBox
De kaartverkoop bij TicketBox is gestart. Bij de gebruikelijke verkooppunten kan je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van PEC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard maximaal twee toegangskaarten kopen.
 
PEC Zwolle Fanshop
De kaartverkoop in de PEC Zwolle Fanshop is gestart. Hier kunnen maximaal twee kaarten gekocht worden op vertoon van je seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Aanschaf van twee kaarten p.p. op vertoon van legitimatie waaruit blijkt dat u woonachtig bent in de regio Zwolle is ook mogelijk. De PEC Zwolle Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het IJsseldelta stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur.
 
Overig
Toegangskaarten voor de inmiddels van rij- en stoelnummers voorziene Stentor tribune (vak 32) zijn dit seizoen alleen verkrijgbaar via PEC Zwolle verkoopkanalen en dus niet meer via de Stentor zelf.
 
De vakken 4, 5 en 6 op de noordelijke Marten Eibrink tribune zijn omgebouwd tot officiële staanplaatsen. Dit nieuwe STA vak is alleen toegankelijk voor seizoenkaarthouders. Er zijn hiervoor
dus geen losse toegangskaarten verkrijgbaar.
 
Clubcard aanvraag
In de PEC Zwolle Fanshop kan dagelijks een gratis PEC Zwolle clubcard worden aangevraagd. Deze wordt na behandeling toegestuurd.
 
Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s aan de Noord-Oostzijde geopend vanaf 12.30 uur waarbij op vertoon van seizoen- of clubcard van PEC Zwolle of legitimatie uit regio Zwolle twee kaarten p.p. verkrijgbaar zijn. De deuren van het IJsseldelta stadion openen om 13.00 uur.