Sluiten
PEC Zwolle
 

FAQ

Waar kan ik kaarten kopen?  
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle zijn verkrijgbaar  via internet  en bij de PEC Zwolle Fanshop. De Fanshop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.30 uur.  

Hoe kan ik via internet kaarten bestellen?  
Het is mogelijk om op de plattegrond van het MAC³PARK stadion jouw stoel(en) uit te kiezen, om zo bijvoorbeeld mensen mee te nemen in de buurt van jouw eigen plaats.  Je kunt de online ticketshop bereiken via  deze link .  

Kan ik via internet ook kaarten bestellen voor een andere (Seizoen)ClubCard-houder?  
Jouw inlogaccount is automatisch gekoppeld aan jouw (Seizoen)ClubCard. Wil jij ook kaarten bestellen met de (Seizoen)ClubCard van iemand anders, dan kan dat. Allereerst selecteer je het totaal aantal kaarten dat je wil bestellen en ga je verder naar je winkelmandje. Hier krijg je de melding dat je meer kaarten hebt dan waarvan je eigenaar mag zijn volgens de kaartverkoopregels. Je kunt dit aanpassen door op de button ‘Ken eigenaars toe’ aan te klikken. Vervolgens kun je kiezen voor de optie ‘Geef aan een andere klant’ of ‘Aan een vriend geven’. Vul de volgende gegevens in van de andere kaarthouder: klantnummer (het 8-cijferige nummer dat boven de naam staat op de (Seizoen)ClubCard, beginnend met 30), de postcode van de kaarthouder en de achternaam van de kaarthouder (zonder voorvoegsels). Klik vervolgens op 'Persoon kiezen', hierna kun je per ticket bepalen aan welke gegevens je deze wilt koppelen.  Uiteraard blijft het ook mogelijk om met meerdere (Seizoen)ClubCards kaarten te kopen in de Fanshop van PEC Zwolle.  

Is het ticketingsysteem veilig?  
Ja, het nieuwe ticketingsysteem verandert niets aan de veiligheidsrestricties bij risicowedstrijden. Hoewel iedereen kaarten kan selecteren in de online ticketshop, is het definitief bestellen alleen mogelijk als je in het bezit bent van een (Seizoen)ClubCard. Het nieuwe systeem biedt zelfs extra mogelijkheden welke de veiligheid rondom kaartverkoop verhogen.