Sluiten
PEC Zwolle
 

Interieurverzorger spelershome M/V

Het spelershome van PEC Zwolle is altijd in beweging. Hier worden in de keuken door de weeks de maaltijden bereid voor de selectie en medewerkers van de club. Spelers en medewerkers eten er gezamenlijk en op wedstrijddagen is het er een drukte van belang. Voor het nieuwe seizoen zijn er extra vrijwillige handen nodig. Voor het nieuwe seizoen wordt er een interieurverzorger m/v gevraagd voor het spelershome en de keuken.

Werken in het spelershome betekent:
Je bent flexibel inzetbaar en wekelijks beschikbaar op (bij voorkeur) de maandag en de vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur.  Je weet van aanpakken en steekt direct je handen uit de mouwen.  Je ziet het werk liggen en werkt zelfstandig.  Je bent tenminste 18 jaar oud.

Wat bieden wij jou:
Je werkt in een gezellig team dat net als de spelers op het veld elke week een topprestatie wil leveren.  De functie is onbetaald. Echter, heb je wel de mogelijkheid om na een proefperiode, al naar gelang de inzetbaarheid, een seizoenkaart te ontvangen.

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen naar bklooster@peczwolle.nl o.v.v. ‘Vacature interieurverzorger spelershome’.