Sluiten
PEC Zwolle
 

Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent

Zondag 4 maart staat het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent op het programma. Van 10.00 - 12.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo, is er volop vermaak voor kinderen t/m 12 jaar! Inmiddels zijn er al ruim 300 kaarten voor deze gezellige happening over de toonbank gegaan. Hieronder lees je meer informatie en hoe je aan een (gratis) kaartje kunt komen.

Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent
Zondag 4 maart, 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Eventcenter

Wat er te doen is
Behaal je voetbaldiploma, laat je schminken, speel FIFA tegen PECMAN, ontmoet de mascottes van Molecaten: Molly & Caatje, spring op het springkussen, laat je vermaken met live-entertainment, dans met Zwolfje en in de Molecaten mini-disco, win een meet&greet met een speler of een weekendje Molecaten en nog veel meer activiteiten voor jongens en meiden t/m 12 jaar! Houd deze pagina in de gaten voor alle informatie.

Hoe ik hierbij kan zijn
Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen een gratis ticket voor het Kidsevent bestellen.

Niet-seizoenkaarthouders
Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor slechts € 10,- naar de wedstrijd tegen VVV-Venlo en het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent (i.p.v. € 17,50). Dit geldt voor de vakken: 10, 11, 21, 22, 25 t/m 30, 32A en 32B. Kinderen vanaf 13 jaar en ouders/begeleiders betalen de reguliere prijzen voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo en kunnen een gratis ticket voor het Kidsevent bestellen.

Let op
: je krijgt alleen toegang tot het Kidsevent wanneer je in het bezit bent van een toegangskaart voor het Kidsevent. Kaarten bestel je online of in de PEC Zwolle Fanshop.

PECPOWER FIFA-toernooi
Wil jij ook deelnemen aan het PECPOWER FIFA toernooi deze ochtend? Dat kan! Wees er wel snel bij, er is plek voor 30 spelers. Aan dit knock-out toernooi doen overigens ook de eSporters van PEC Zwolle én VVV-Venlo mee. Je maakt dus in het toernooi kans om tegen deze toppers te spelen. De beste deelnemer wint daarbij een mooie prijs. Doe mee en laat jouw skills zien. 

Aanmelden FIFA-toernooi
Om deel te nemen aan het FIFA toernooi van PECPOWER moet je twee stappen ondernemen: 
1. Schaf een toegangskaart aan voor het kidsevent, dit kan hier in de ticketshop van de club. 
2. Stuur vervolgens een e-mail naar   acties@engie.com  , met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer om je aan te melden voor het FIFA toernooi. 

Na de aanmelding voor het toernooi, ontvang je enkele dagen voorafgaand aan het Kidsevent het speelschema. Hierin zie je hoe laat je een wedstrijd speelt. Het toernooi is opgedeeld in rondes waarbij de winnaar van een duel doorgaat naar de volgende ronde. Er is plek voor in totaal 30 spelers, dus meld je snel aan. Op is op.

Parkeren Kidsevent
Bezoekers van het Kidsevent verzoeken wij bij voorkeur per fiets of openbaar vervoer af te reizen. Kom je toch met de auto, dan deze graag parkeren op P2 Dokterspad aan de zuidzijde van het MAC3PARK stadion. Vanaf 9.30 uur is het speciale parkeerterrein geopend, waar op korte loopafstand van de ingang van het Event Center gratis geparkeerd kan worden.