Sluiten
PEC Zwolle
 

MAC³PARK stadion

Het MAC³PARK stadion is de thuishaven van zowel het mannen- als het vrouwenelftal van PEC Zwolle. Dit multifunctionele stadion biedt plaats aan 13.250 supporters en is via de A28 afslag Zwolle-Noord goed bereikbaar. De tribunes in het MAC³PARK stadion zijn vernoemd naar oud-spelers Henk Timmer, Fred Patrick, Klaas Drost en voormalig voorzitter Marten Eibrink.

Op 9 maart 2007 werd de eerste paal van het MAC³PARK stadion geslagen door onder meer Henk Jan Meijer, burgemeester van de stad Zwolle. Ruim twee jaar later, op zaterdag 29 augustus 2009, is het stadioncomplex op feestelijke wijze geopend. In eerste instantie was er in het Zwolse stadion plaats voor 10.000 supporters. De afgelopen seizoenen is de capaciteit met 3.250 plaatsen verhoogd. Zo is onder meer de hoofdtribune (Henk Timmer tribune) naar beneden toe uitgebouwd en is de noordtribune (Marten Eibrink tribune) naar beneden vergroot.

Naast de sportieve mogelijkheden biedt het MAC³PARK stadion de supporters van PEC Zwolle en de overige inwoners van de regio Zwolle nog veel meer. In het stadion is een evenementenruimte aanwezig ( Event Center) en kun je tevens overnachten in Hotel Lumen. Ook zijn er diverse leuke eetgelegenheden, winkels en kantoorpanden aanwezig.

MAC³PARK
De naamgever van de thuishaven van PEC Zwolle is MAC³PARK. Dit vastgoedbedrijf, met vestigingen in Almere, Emmeloord, Lelystad en Dronten is sinds medio 2015 aan het stadion van PEC Zwolle verbonden. Directeur Meine Breemhaar van MAC³PARK: ,,Met ons zakelijk vastgoed richten wij ons steeds meer op grotere bedrijven en instellingen die regionaal of landelijk opereren. We hebben voor sponsoring van PEC Zwolle gekozen wegens de sterke regionale binding van de eredivisieclub, die goed aansluit bij onze eigen ambities. Bovendien kunnen wij via PEC Zwolle nu verder werken aan de landelijke bekendheid van MAC³PARK.” Benieuwd naar meer informatie over MAC³PARK? Daarvoor kan je hier terecht. 

Contactgegevens PEC Zwolle – MAC³PARK stadion 
Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle, Postbus 402, 8000 AK Zwolle, 038-453 49 48