Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Fysiotherapiepraktijk Louwen & Muilwijk en PEC Zwolle verlengen

Fysiotherapiepraktijk Louwen & Muilwijk blijft aan PEC Zwolle verbonden. Louwen & Muilwijk heeft het contract met 3 jaren verlengd en detacheert Arjan Louwen (fysiotherapeut), Arjan Wiltjer (fysiotherapeut) en Johan Flier (manueel therapeut) ook de komende voetbaljaren bij PEC Zwolle.

Arjan Louwen: ,,Dagelijks ben ik in en om de club te vinden. Spelers die op dat moment bijvoorbeeld lichte pijntjes hebben, proberen we klaar te stomen voor de training of wedstrijd. Daarnaast verzorgen wij de revalidatietraining van geblesseerde spelers. Niet alleen op het veld, maar ook in de fitnessruimte van PEC Zwolle. Het is uiterst prettig dat we al geruime tijd met een hechte groep mensen de medische staf van PEC Zwolle vormen en samen de medische zorg rondom spelers verder professionaliseren”, aldus Louwen, die begin jaren negentig zelf het blauw-witte shirt van de club droeg. ,,Louwen & Muilwijk is dan ook tevreden dat de komende jaren deze samenwerking blijft bestaan.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met het verlengen met Louwen & Muilwijk: ,,Het is niet voor niets dat we opnieuw het contract met Louwen & Muilwijk verlengen. Sinds 2012 zijn wij uitermate tevreden over hoe de samenwerking wordt aangegaan. De medische begeleiding van spelers is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Het zijn niet alleen de trainers, maar ook de mensen van de medische staf die de spelers zo goed mogelijk aan de aftrap willen laten verschijnen. Spelers fit krijgen, fit houden en blessure- en preventieve handelingen is Louwen & Muilwijk wel toevertrouwd. We gaan dan ook vol enthousiasme deze hernieuwde samenwerking aan.”