sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop Rotterdamse clubs loopt hard

Het gaat hard met de kaartverkoop voor de komende twee thuiswedstrijden van PEC Zwolle. Zondag speelt het om 16.45 uur tegen Feyenoord en twee weken later, op zaterdag 31 maart, ontvangt de ploeg van John van 't Schip om 18.30 uur Sparta Rotterdam.

PEC Zwolle - Feyenoord
Voor de thuiswedstrijd van zondag aanstaande zijn nog maar dertig kaarten verkrijgbaar voor op de publieke tribuntes. Klik hier om jouw toegangsbewijs aan te schaffen voor het te laat is, of loop vandaag nog binnen in de PEC Zwolle Fanshop.

PEC Zwolle - Sparta Rotterdam
De publieke tribunes Fred Patrick en Klaas Drost zijn al uitverkocht. Alleen voor de Marten Eibrink tribune zijn nog zo'n 500 kaarten verkrijgbaar. Kaarten voor dit duel zijn online hier te bestellen of te koop in de PEC Zwolle Fanshop op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.

PEC Zwolle - Excelsior
Na Feyenoord en Sparta Rotterdam wacht op zaterdag 14 april (20.45 uur) de derde Rotterdamse tegenstander. PEC Zwolle - Excelsior is inmiddels ook in de verkoop gegaan. Naast een bezoekje aan de PEC Zwolle Fanshop kun je online hier terecht voor jouw ticket.