Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Koop jouw kaartje PEC Zwolle - Excelsior vandaag nog

Zaterdag speelt PEC Zwolle alweer de een na laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen Excelsior. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Rotterdan. De kaartverkoop voor dit duel loopt in rap tempo door. Wil jij erbij zijn, maar heb je nog geen kaart? Lees dan hieronder hoe je aan een entreebewijs kan komen. 

PEC Zwolle - Excelsior 
Zaterdag 14 april 2018, 20.45 uur         
MAC3PARK stadion, Zwolle     

Online              
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je vier tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.      

PEC Zwolle Fanshop               
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je vier entreebewijzen per persoon kopen.   

COMBIDEAL: eten + wedstrijdticket voor slechts €25,- 
Speciaal voor deze wedstrijd heeft PEC Zwolle een lekkere aktie samengesteld. Kom sfeerproeven! Voor slechts €25,- eet je voorafgaand aan de wedstrijd patat met saté en sla en bezoek je de wedstrijd. Ben je seizoenkaarthouder? Dan kun je voor € 12,50 een dinerticket aanschaffen. Het eten staat twee uur voorafgaand aan de wedstrijd voor je klaar in het Eventcenter. Koop je tickets voor deze combideal of dinerticket  online of in de PEC Zwolle Fanshop.               

Zakelijke kaarten     
In het hoofdgebouw vindt deze avond een zogenaamde foute-avond plaats  met glow in the dark, glitters, foute hits en als klap op de vuurpijl een optreden van Dries Roelvink! Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen.  De laatste kaarten voor deze ‘Foute avond’ zijn nu met 50% korting te koop: commercie@peczwolle.nl.        

Wedstrijddag             
Mocht het duel tegen Excelsior zaterdag 14 april nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.            

Supporters Excelsior 
Fans van Excelsior zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Rotterdam zelf.