Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Nog een maand tot seizoensouverture

Over een maand, op v rijdag 10 augustus, trapt PEC Zwolle het Eredivisie-seizoen af met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Om 20.00 uur gaat de bal weer rollen in het MAC3PARK stadion. De kaartverkoop voor deze wedstrijd loopt inmiddels. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen. Via onderstaande informatie, lees je hoe je aan een entreekaart kan komen.  

PEC Zwolle – sc Heerenveen  
Vrijdag 10 augustus 2018, 20.00 uur        
MAC3PARK stadion, Zwolle    

Online              
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link kom je terecht in de ticketshop. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.     

PEC Zwolle Fanshop              
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.  

Zakelijke kaarten     
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      

Wedstrijddag             
Mocht het duel tegen sc Heerenveen vrijdag 10 augustus nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.30 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.    

Seizoenkaart 
Wil je niet alleen bij deze wedstrijd zijn, maar alle duels van PEC Zwolle bijwonen? Dan kan je  hier online een seizoenkaart bestellen.           

Supporters sc Heerenveen 
Fans van sc Heerenveen zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Friesland zelf.