Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

PEC Zwolle ontvangt vrijdag Sportfreunde Lotte

Vrijdag speelt PEC Zwolle in het eigen stadion een oefenwedstrijd tegen Sportfreunde Lotte. De tegenstander uit Duitsland is voor PEC Zwolle na het trainingskamp in Zuid-Spanje de eerste oefenpartner van het jaar en een mooie opponent op weg naar de tweede seizoenshelft.

Sportfreunde Lotte en PEC Zwolle stonden ruim vijf jaar geleden ook tegenover elkaar tijdens een vriendschappelijk duel. Destijds was dat in aanloop naar het seizoen 2012 - 2013, waarin de Blauwvingers met trainer/coach Art Langeler de Eredivisie binnenstapten. Dat duel ging toen met 3-1 verloren. Wiljan Pluim tekende voor het Zwolse doelpunt.

SF Lotte is actief in de 3. Liga waar 1. FC Magdeburg de ranglijst aanvoert en de ploeg van trainer Andreas Golombek momenteel de veertiende plaats bezet. De wedstrijd in het MAC3PARK stadion begint vrijdag om 14.00 uur. Vanaf 13.30 uur gaan de poorten open voor publiek. Toeschouwers kunnen dan plaatsnemen op de Fred Patrick tribune via de ingangen C en D alsmede op de Henk Timmer tribune. Deze tribune is via het spelershome te bereiken. De toegang voor het oefenduel is gratis.

Volgende week zaterdag, 20 januari, zal PEC Zwolle de competitie hervatten met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. De aftrap is dan om 19.45 uur. 
Tickets voor dat duel zijn aan te schaffen in de PEC Zwolle Fanshop of online via deze link.