Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Praktische info PEC Zwolle - Excelsior

Zaterdagavond speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Vanwege de drukte, de thuishaven is nagenoeg uitverkocht, roept de club supporters op om tijdig af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 20.45 uur, de stadionpoorten gaan om 19.15 uur open.                                      
Support 
Heb jij nog geen kaartje voor de voorlaatste thuiswedstrijd in de competitie? Koop dan vandaag nog jouw ticket online via  deze link .

Voorwedstrijd
Jeugdteams van SV Zwolle en SC Genemuiden spelen zaterdagmiddag een voorwedstrijd in het MAC3PARK stadion. De aftrap is om 17.00 uur en De Stentor-tribune is vanaf 16.30 uur vrij toegankelijk om dit duel te aanschouwen.

Extra parkeergelegenheid           
Gezien de grote belangstelling voor dit duel is er een extra parkeerruimte gecreëerd ten zuiden van het MAC3PARK stadion. Tussen de thuishaven van de club en de Isala Klinieken kunnen via de Dokter van Heesweg diverse parkeerterreinen aan de Dokter Stolteweg en het Dokterspad bereikt worden. Op locatie staan verkeersregelaars die de stroom auto’s begeleiden. PEC Zwolle roept supporters die per auto afreizen op om zoveel mogelijk van deze parkeergelegenheid gebruik te maken. Het MAC3PARK stadion is vanaf daar via het voetpad langs het Roodhuizerpad eenvoudig en snel te bereiken.                        

Parkeren voor goede doel           
Het is ook weer mogelijk om op het terrein van de Sligro te parkeren. Zo staat jouw auto dichtbij en direct tegenover de ingang van het MAC3PARK stadion en steun je InteraktContour. Dit is een goede doel  voor mensen die last hebben van de gevolgen van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor.   Het parkeren kost €5,- en de kaarten zijn alleen in de voorverkoop te verkrijgen   online in de ticketshop of in de PEC Zwolle Fanshop aan de hoofdzijde van het stadion.            

Parkeren in de wijk Wipstrik                   
PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.