sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Shirtsponsor uitgelicht: Travelbags

Voor de laatste thuiswedstrijd maakte commercieel directeur Joost Broerse bekend dat de shirtsponsoren van PEC Zwolle ook in het seizoen 2018-2019 te zien zijn op de wedstrijdshirts van de club. Dat betekent dat Travelbags volgend seizoen wederom op de achterkant van de shirts van het eerste elftal, de beloften en de jeugdteams van de PEC Zwolle Voetbalacademie te zien is.

Gerjan Horstra, mede-eigenaar Travelbags: ,,Wij hebben PEC Zwolle leren kennen als een prachtige club, met een grote groep trouwe fans en een mooie businessclub. Eén van onze belangrijkste doelstellingen met de sponsoring van PEC Zwolle was het vergroten van onze naamsbekendheid, zowel in Zwolle voor onze winkel in het centrum als landelijk voor onze website. Zowel landelijk als lokaal weet men ons steeds beter te vinden en naast alle marketing kanalen die wij inzetten heeft ook PEC Zwolle een positieve bijdrage geleverd aan de groei van onze naamsbekendheid. Wij zijn dan ook blij met de contractverlenging waardoor wij ook aankomend seizoen op het shirt te zien zijn."

Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,Het contract met Travelbags is met één jaar verlengd. Daar zijn wij als club uitermate blij mee. Het is goed voor PEC Zwolle dat naast alle andere shirtsponsoren, ook Travelbags met ons mee groeit. In de voorbije jaren hebben we een sterke band opgebouwd die de club graag onderhoudt. In dat beeld past deze contractverlenging dan ook extra goed." 

Meer informatie over Travelbags, met een filiaal aan de Oude Vismarkt 32 in Zwolle, is hier te vinden.