Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Tweehonderdste halve seizoenkaart verkocht

De prachtige eerste seizoenshelft, waarin het MAC3PARK stadion meerdere keren uitverkocht was, ligt inmiddels alweer drie weken achter ons. Volgende week zaterdag, 20 januari, begint het tweede deel van de competitie met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Het attractieve voetbal en de gemoedelijke, uitstekende sfeer in het stadion heeft de nodige supporters, die nog niet ieder thuisduel aanwezig waren, enthousiast gemaakt om zich aan te sluiten bij de blauw-witte familie. Donderdag 11 januari werd de mijlpaal van 200 verkochte halve seizoenkaarten bereikt.

PEC Zwolle speelt de tweede seizoenshelft nog negen thuiswedstrijden, met als doel het behalen van Europees voetbal via de play-offs óf de KNVB Beker. In de komende periode wacht de ploeg van trainer/coach John van 't Schip nog een aantal mooie wedstrijden. Naast landskampioen Feyenoord komt ook Ajax nog naar Zwolle. Halve seizoenkaarten zijn te bestellen voor de Marten Eibrink en de Stentor-tribune. Jeugd tot en met 16 jaar is er al bij vanaf €80,-, volwassenen voor €119,-. Bestel online of loop binnen in de PEC Zwolle Fanshop, geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur.

Wedstrijden halve seizoenkaart datum 
PEC Zwolle - NAC Breda  zaterdag 20 januari 
PEC Zwolle - Vitesse  zaterdag 27 januari 
PEC Zwolle - sc Heerenveen  dinsdag 6 februari 
PEC Zwolle - Ajax  zondag 18 februari 
PEC Zwolle - VVV-Venlo  zondag 4 maart  
PEC Zwolle - Feyenoord  zondag 18 maart 
PEC Zwolle - Sparta  zaterdag 31 maart 
PEC Zwolle - Excelsior  zaterdag 14 april 
PEC Zwolle - Willem II  zondag 29 april 

Ontvang tot 50% korting op je seizoenkaart 
In samenspraak met energieleverancier PECPOWER is er een mooie actie in het leven geroepen. Stap nu over op de energie van PECPOWER en ontvang tot 50% korting op je halve seizoenkaart. Via  deze website kan je nadere informatie vinden en je aanmelden.