Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Voetgolf, Namli en een bijzondere scheidsrechter

Dinsdag stonden de laatste twee trainingen van het trainingskamp op de planning. In de ochtend werd er veel arbeid geleverd door de selectie in een groot positiespel. Drie keer twintig minuten nam de basiself het op tegen de reserves. PEC Zwolle A won het treffen met 3-1 en zoals wel vaker viel Younes Namli op door zijn goede spel. De aanvaller voelt zich thuis bij de club, zoals ook blijkt uit het interview van PEC Zwolle TV dat hieronder te zien is.Man van de wedstrijd tijdens de ochtendtraining was echter en zonder enige twijfel scheidsrechter Jan de Groot. In het dagelijks leven actief als materiaalman bij de club, liet hij vandaag een andere kwaliteit zien. Moeiteloos floot hij het duel tot een goed einde. Dat hij de bal daarbij tot drie keer toe van richting deed veranderen, doet daar natuurlijk niets aan af.

In de middag was het tijd voor een ontspannen potje voetgolf. Na een zinderend slot won het team met in de gelederen Boer, Dekker, Nijland, Ehizibue en Van Wijnen het onderlinge toernooi. De arbeid op het veld was daarmee voor dit trainingskamp geleverd. Ehizibue en Van Looy waren echter nog een ruim half uur te zien op het Instagram-account van de club. Aldaar werden alle vragen van fans beantwoord. Ben jij benieuwd naar deze Q&A? Check dan instagram.com/peczwolle, het vraaggesprek is daar tot woensdagmiddag terug te zien.

Dinsdagavond gaat de selectie als afsluiter van een geslaagde week gezamenlijk uit eten, waarna woensdagochtend vroeg de terugreis naar Zwolle begint.

Volg PEC Zwolle via social media     
Meer beelden zien van het trainingskamp? Volg PEC Zwolle dan op social media. Via Instagram, Snapchat: peczwolle1910, Facebook en Twitter worden met grote regelmaat updates geplaatst.     

Het trainingskamp PEC Zwolle 2017/2018 wordt mede mogelijk gemaakt door Craft en Travelbags.