Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Volgend weekend; PEC Zwolle - NAC Breda

Volgende week zaterdag hervat PEC Zwolle de competitie met een thuisduel tegen NAC Breda. De mannen van trainer/coach John van 't Schip kunnen daarbij terugkijken op een uiterst plezierige winterstop. Op het trainingskamp in het Spaanse Mijas is veel en hard getraind, terwijl het oefenduel tegen het Duitse SF Lotte met 5-1 en bij vlagen zeer goed spel, werd gewonnen. 

De trotse nummer vier van de ranglijst, heeft zichzelf als doel gesteld om goed uit de startblokken te schieten in de tweede seizoenshelft. Een vol MAC3PARK stadion is daarbij van doorslaggevend belang. Heb je nog geen kaartje voor de wedstrijd tegen NAC Breda? Hieronder lees je hoe deze eenvoudig en snel verkrijgbaar zijn. 

PEC Zwolle – NAC Breda 
Zaterdag 20 januari 2018, 19.45 uur     
MAC3PARK stadion, Zwolle       

Online          
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via   deze link    kom je terecht in de ticketshop en kan je drie tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.  

PEC Zwolle Fanshop          
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je drie entreebewijzen per persoon kopen.           

Zakelijke kaarten 
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.   

Wedstrijddag         
Mocht het duel tegen NAC Breda zaterdag 20 januari nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.        

Supporters NAC Breda 
Fans van NAC zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Breda zelf.