Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Voor €195,- een seizoen lang PEC Zwolle!

Ben jij ook zo benieuwd naar het nieuwe voetbalseizoen? De selectie van PEC Zwolle krijgt met de transfers van oude bekenden Diederik Boer en Erik Bakker, Younes Namli en Piotr Parzyszek alweer serieus vorm. Wil jij deze nieuwe aanwinsten, samen met clubmannen zoals Bram van Polen en Mustafa Saymak komend seizoen aan het werk zien? Bestel dan snel een seizoenkaart, want  PEC Zwolle speelt komend seizoen voor de zesde keer op rij in de Eredivisie! 

Het afgelopen seizoen was het MAC3PARK stadion met gemiddeld 12.914 toeschouwers beter bezet dan ooit tevoren. Een prachtig teken van support en een signaal dat de club leeft in Zwolle en de wijde regio om de stad heen. Dit geeft vertrouwen om, zoals onlangs gepresenteerd in het meerjarenplan, de komende vijf seizoenen door te groeien naar de positie van stabiele subtopper. Een uitverkocht MAC3PARK Stadion is daarbij van groot belang. Steun de club dan ook en toon je vertrouwen in de toekomst van PEC Zwolle. Bestel nu jouw seizoenkaart en je bent er gegarandeerd alle zeventien de wedstrijden bij!

Het speelschema voor het komende seizoen kan je hier terugvinden. Alle praktische informatie over jouw seizoenkaart vind je  hier. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je een e-mail sturen naar info@peczwolle.nl. De club neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.