sluit SLUIT
Vanaf 12.- euro ben jij erbij
Sluiten
PEC Zwolle
 

De open dag 2017 van PEC Zwolle vindt plaats op zaterdag 15 juli en start om 13.00 uur. Vanaf de start tot 15.45 uur zijn er van allerlei activiteiten op het buitenterrein en in het MAC3PARK stadion te beleven. Zo kan je deelnemen aan een echte persconferentie, zijn er vele fanartikelen te koop, kan je deelnemen aan sportieve activiteiten zoals de voetbalschietschijf en is de voltallige selectie mannen- en vrouwenteam aanwezig voor handtekeningen, selfies en praatjes. 

Om 15.45 uur start de spelerspresentatie in het stadion. Hier worden alle vertegenwoordigende elftallen in de schijnwerpers gezet, met als klap op de vuurpijl de presentatie van de eerste selectie met onze nieuwe hoofdtrainer John van ’t Schip. Tijdens de spelerspresentatie zijn de Henk Timmer- en Marten Eibrink-tribune geopend. Een plattegrond van het stadionterrein is hier te zien. 

Activiteitenoverzicht  buitenterrein stadion 
PEC Zwolle  Verkoop seizoenkaarten, wedstrijdshirts, promotietasjes (€5,-) en fanartikelen.
PEC Zwolle Persconferenties, rondleidingen, handtekeningen en selfies
Regio Zwolle United Walking football, G-voetbal
Supportersclub

Stormbaan, sweeper, schommelboot, kasteelspringkussen, draaimolen, zweefmolen, kidsplein, informatiestand over de Supporters- en Kidsclub en podium met entertainment.

Wensink Mercedes-Benz  Selfie met speler in auto + winactie 
Wensink Ford  Pagode tent met drie auto's + winactie 
McDonalds  Schminken + op de foto met fotodoek 
Yosemite  Klimrots & Archery Tag 
SportService Zwolle  Pannakooi 
Landstede  Omhaalarena
GOAL! Magazine  Uitdelen magazines 
Consolid  PEC Zwolle truck met spelelement 
ENGIE PECPOWER: energie voor échte fans
Roosdorp Opticiens Opmeten van ogen
Bundled FIFA-toernooi in Event Center
GeboTours Spelersbus PEC Zwolle bekijken
Werkis/PEC Zwolle Werkt Speel FIFA tegen onze E-Gamer PECMAN038
Luchtmobiele brigade Tokkelen en stormbaan

Travelbags

Maak je eigen video

Intersport Daka Voetbalschietschijf
VriendenLoterij Uitdelen sjaals
JV-Pro Voetbalrodeo + voetbalschietschijf
RTV Oost Bal hooghouden competitie
Lumen hotel & events Horecaplein
Go-Kids Court Kinderactiviteiten in businessclub2
De Stentor / AD Promotionele activiteiten
RTV ZOo Live-uitzending op radio

Naast bovengenoemde partijen zijn ook de gemeenten Hardenberg, Kampen, Oldebroek, Dronten en Steenwijkerland aanwezig. 

Parkeren
Vanwege de te verwachte drukte, adviseert PEC Zwolle om supporters zo veel als mogelijk met de fiets en het openbaar vervoer af te reizen naar de open dag. Behoort dit niet tot jouw mogelijkheden? Dan kan je de auto parkeren op de reguliere parkeerplaatsen tussen het MAC3PARK stadion en de Isala Klinieken. In de navigatie kan je hiervoor de volgende straatnamen aangeven: Dokter van Heesweg, Dokter Stolteweg of Dokterspad. Er zijn verkeersregelaars ter plaatsen die het parkeren begeleiden. Het is niet mogelijk om zaterdag 15 juli op het stadionterrein te parkeren. 

Winkels stadionterrein
Alle winkels op het stadionterrein zijn tijdens de open dag van PEC Zwolle geopend en goed bereikbaar.

De open dag van PEC Zwolle wordt mede georganiseerd door de Supportersclub en het Lumen hotel & events en in samenwerking met de volgende partijen: Molecaten, Wensink Mercedes-Benz Zwolle, Wensink Ford Zwolle, Landstede, GOAL! Magazine, McDonalds Heerde, Kampen en Zwolle, Yosemite, Intersport Daka, RTV ZOo, RTV Oost, IJsseldelta Center, Effeweg/Gebo Tours, JV-Pro, SportService Zwolle, Werkis/PEC Zwolle Werkt, Scania, Roosdorp Opticiens, Consolid, Luchtmobiele Brigade, Go-Kids, Bundled, Zegers Verhuur, Visscher Verhuur, Gemeente Hardenberg/Attractiepark Slagharen, Gemeente Kampen, Gemeente Dronten, Gemeente Oldebroek, Gemeente Steenwijkerland, Vriendenloterij, Jumbo, HekonValentijn, Algemeen Dagblad, De Stentor, Craft, Smash AV, Engie, Travelbags, FOX Sports, John Egberts Projectinrichting, De Fierelier, De Koperen Hoogte, 123machineverhuur,  PartyVerhuur Zwolle, Prokino Kinderopvang, Breman, Meiberg, Remondis,  Zabuki Kinderscience en Zogemaakt Kunstlessen​.

Benieuwd naar het sfeerverslag gemaakt door PEC Zwolle TV van de open dag 2016, kijk hieronder: