Sluiten
PEC Zwolle
 

Over het MAC³PARK stadion

Het MAC³PARK stadion is de thuishaven van zowel het mannen- als het vrouwenelftal van PEC Zwolle. Dit multifunctionele stadion biedt plaats aan 13.250 supporters en is via de A28 afslag Zwolle-Noord goed bereikbaar. De tribunes in het MAC³PARK stadion zijn vernoemd naar oud-spelers Henk Timmer, Fred Patrick, Klaas Drost en voormalig voorzitter Marten Eibrink.

Op 9 maart 2007 werd de eerste paal van het MAC³PARK stadion geslagen door onder meer Henk Jan Meijer, burgemeester van de stad Zwolle. Ruim twee jaar later, op zaterdag 29 augustus 2009, is het stadioncomplex op feestelijke wijze geopend. In eerste instantie was er in het Zwolse stadion plaats voor 10.000 supporters. De afgelopen seizoenen is de capaciteit met 3.250 plaatsen verhoogd. Zo is onder meer de hoofdtribune (Henk Timmer tribune) naar beneden toe uitgebouwd en is de noordtribune (Marten Eibrink tribune) naar beneden vergroot.

Naast de sportieve mogelijkheden biedt het MAC³PARK stadion de supporters van PEC Zwolle en de overige inwoners van de regio Zwolle nog veel meer. In het stadion is een evenementenruimte aanwezig ( Event Center) en kun je tevens overnachten in Hotel Lumen. Ook zijn er diverse leuke eetgelegenheden, winkels en kantoorpanden aanwezig.

Contactgegevens PEC Zwolle – MAC³PARK stadion
Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle, Postbus 402, 8000 AK Zwolle, 038-453 49 48