Sluiten
PEC Zwolle
 

PECPOWER

PEC Zwolle en ENGIE hebben hun krachten gebundeld! Het resultaat? PECPOWER! Vanaf nu kun jij als échte PEC Zwolle-fan 100% groene stroom krijgen van PEC Zwolle en partners. Als je nu kiest voor PECPOWER ontvang je een exclusief line-up jack t.w.v. €90,- of een korting van € 40,- op je energieaansluiting. Per aansluiting ontvangt PEC Zwolle een bijdrage voor de uitbreiding van het stadion en de jeugdopleiding. Zo verduurzamen we samen de regio! Kies voor PECPOWER en breng de bal aan het rollen. Klik hier voor meer informatie over PECPOWER.

PECPOWER de game: speel mee en scoor vier plekken langs de lijn!
De ultieme wedstrijdbeleving ervaren? Voorspel dit seizoen iedere thuiswedstrijd van PEC Zwolle de meest energieke speler en de eindstand. Wie weet zit jij binnenkort met 3 vrienden op de green seats langs de lijn! Goed om te weten: je hoeft geen energie-aansluiting van PECPOWER te hebben om mee te kunnen spelen.

 

Sfeerbeelden tijdens de wedstrijd PEC Zwolle - FC Groningen, 30 september 2017

 
Meestgestelde vragen

Wie is PECPOWER?
PECPOWER is een uniek initiatief van PEC Zwolle en energieleverancier ENGIE om de regio Zwolle te verduurzamen. PECPOWER biedt duurzame energie, opgewekt in Zwolle (via zonnepanelen op de daken van Landstede, Wehkamp en in de toekomst ook PEC Zwolle).

Welk aanbod heeft PECPOWER?
Als je kiest voor PECPOWER steun je jouw favoriete club. PEC Zwolle ontvangt per transfer een financiële bijdrage. Als échte PEC Zwolle fan ontvang je zelf ook een mooi cadeau. Je kunt kiezen uit een exclusief line-up jack t.w.v. € 90, óf € 40 korting op je energierekening.

Wat doet PEC Zwolle met de financiële bijdrage?
PEC Zwolle investeert de financiële bijdrage van PECPOWER in verduurzaming, uitbreiding van het stadion en in de jeugd.

Wordt de boete van de vorige leverancier vergoed?
Als je kiest voor een 3-jarig PECPOWER contract, vergoedt ENGIE de boete van de vorige leverancier tot een maximum van € 125 per product. Ga je dus met gas en elektriciteit over naar PECPOWER, dan vergoedt ENGIE de boete tot maximaal € 250.

Wanneer ontvang ik de korting of het line-up jack?
De korting van € 40 wordt verrekend op de eerste jaarafrekening. Het line-up jack wordt binnen 4 weken thuisgestuurd.

Welke stroom ontvang ik als ik kies voor PECPOWER?
Je ontvangt 100% duurzame energie, van Zwolse daken. De energie wordt opgewekt door zonnepanelen op de daken van Landstede en Wehkamp. In de toekomst zal ook PEC Zwolle zonnepanelen gaan plaatsen.