sluit SLUIT
Vanaf 12.- euro ben jij erbij
Sluiten
PEC Zwolle
 

Ticketinformatie PEC Zwolle - SC Heerenveen

Dinsdag 6 februari speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt tegen de ploeg uit Friesland. De kaartverkoop voor dit duel is woensdag 13 december van start gegaan. Via onderstaande informatie, lees je hoe aan een entreekaart te komen.       

PEC Zwolle – sc Heerenveen 
Dinsdag 6 februari 2018, 20.45 uur     
MAC3PARK stadion, Zwolle       

Online          
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via   deze link    kom je terecht in de ticketshop en kan je drie tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.  

PEC Zwolle Fanshop          
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je drie entreebewijzen per persoon kopen.           

Zakelijke kaarten 
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.   

Wedstrijddag         
Mocht het duel tegen sc Heerenveen dinsdag 6 februari nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.        

Supporters sc Heerenveen
Fans van sc Heerenveen zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Friesland zelf.