Sluiten
PEC Zwolle
 

Samenwerkingen

PEC Zwolle werkt samen met diverse betaald voetbalorganisaties uit het buitenland en met 24 amateurverenigingen uit (de regio) Zwolle.

De partnerships met andere profclubs hebben het doel om PEC Zwolle als club verder te ontwikkelen. Enerzijds door een kijkje in de keuken te bieden, anderzijds door samen te werken op het gebied van spelers.

De PEC Zwolle voetbalacademie werkt inmiddels samen met 24 amateurverenigingen uit de regio. Met deze partnerships wordt invulling gegeven aan de kernpropositie van PEC Zwolle, waarbij voetbal de verbindende factor in de regio zal zijn en er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Drie soorten jeugdovereenkomsten
PEC Zwolle werkt met drie soorten overeenkomsten: goud, zilver en brons. De categorie is afhankelijk van het niveau waarop de jeugdteams spelen, het niveau waarop het eerste elftal speelt en het aantal spelers van de amateurvereniging dat op dit moment in de jeugd, de beloften of het eerste elftal van PEC Zwolle speelt.

Samenwerkende (betaald voetbal) organisaties
Real Madrid CF (Spanje)

        

 
Samenwerkende amateurverenigingen 

Gouden overeenkomst     
      

 

Zilveren overeenkomst
           
           
            

Bronzen overeenkomst
           
             


Alliantie

  


Lopharm Sportverzorging
Sinds dit seizoen is Lopharm Sportverzorging de sportmedische leverancier van PEC Zwolle. Lopharm is een sportmedische groothandel met oog voor kwaliteit en service. Lopharm is onder andere leverancier van producten voor sportverzorging, fysiotherapie, voetverzorging en praktijkinrichting. Specialist op gebied van massagetafels en accessoires. Kijk voor meer informatie op: www.lopharm.nl.