Sluiten
PEC Zwolle
 

Vacature vrijwilliger spelershome M/V

Het spelershome van PEC Zwolle is altijd in beweging. Hier worden in de keuken door de weeks de maaltijden bereid voor de selectie en medewerkers van de club. Spelers en medewerkers eten er gezamenlijk en op wedstrijddagen is het er een drukte van belang. Voor het nieuwe seizoen zijn er extra vrijwillige handen nodig. Voor zowel op wedstrijddagen van de selectie (veelal zaterdag en zondag) als op wedstrijddagen van de jeugd (zaterdag) is de club op zoek naar vrijwilligers.

Werken in het spelershome betekent:
Je bent flexibel inzetbaar en minimaal twee keer per maand beschikbaar voor of alleen de wedstrijddagen voor de jeugd óf voor de wedstrijddagen van de jeugd én de selectie.  Je weet van aanpakken en steekt direct je handen uit de mouwen.  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.  Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.  Je werkt in de keuken, achter de bar en/of op wedstrijddagen van de selectie bij het cateringpunt voor het spelershome.  Je bent tenminste 18 jaar oud.

Wat bieden wij jou:
Je werkt in een gezellig team dat net als de spelers op het veld iedere wedstrijddag weer een topprestatie wil leveren. Je ontvangt e en polo waardoor je net als de spelers op het veld herkenbaar bent als vrijwillige medewerker.  De functie is onbetaald. Echter, heb je wel de mogelijkheid om na een proefperiode, al naar gelang de inzetbaarheid, een seizoenkaart te ontvangen. Je wordt uitgenodigd voor een g ezellige feestavond aan het eind van het seizoen en ontvangt een k erstpakket.

Reageren op deze vacature kan door een mail te sturen naar bklooster@peczwolle.nl o.v.v. ‘Vacature vrijwilliger spelershome’.