Business seats

Business seats

PEC Zwolle beschikt over diverse businessruimtes, met ieder hun eigen business seats. Als business seat-houder bent u automatisch lid van onze businessclub en geniet u, naast de thuiswedstrijden in het MAC³PARK stadion van diverse faciliteiten. Ook buiten wedstrijddagen.

Businessclub en Wensink Lease Lounge

Business seats op de hoofdtribune met toegang tot de Businessclub en Wensink Lease Lounge. Hier treft u in een informele ambiance het Zwolse en regionale bedrijfsleven. De business seats zijn opgedeeld in de volgende segmenten:

> Startersvak

> Blauw Wit

> Goud Experience

> Goud Netwerk

> Goud Premium

Meer informatie


Skyboxen

Luxe business-seats op het ere-terras, direct voor uw skybox. Onze skyboxen kenmerken zich door een interessant netwerk aan topondernemers en een informele omgeving. Naast toegang tot de skyboxen heeft u eveneens toegang tot de Businessclub en Wensink Lease Lounge. Meer informatie.


Business Loge

Luxe business-seats op het ere-terras met toegang tot de Business Loge, skyboxen, Businessclub en Wensink Lease Lounge. De Business Loge bestaat uit een netwerk van directie- en managementleden en geeft toegang tot luxe business seats op het ere-terras. Meer informatie.


Business Loge PLUS

In de Business Loge PLUS bevindt zich een exclusief topnetwerk van directieleden, ondernemers en bestuurders. Dit is de meest exclusieve ruimte van het MAC³PARK stadion. U bekijkt de wedstrijd vanaf een luxe business-seat op het ere-terras, met toegang tot de Business Loge PLUS, Business Loge, skyboxen, Businessclub en Wensink Lease Lounge. Meer informatie.


Overzicht zakelijke tribune

Onze partners

PECPOWER
Zumo Store Zwolle