Bezoekersinformatie PEC Zwolle - Sparta

Bezoekersinformatie PEC Zwolle - Sparta

Zondag speelt PEC Zwolle het tweede thuisduel van dit Eredivisie-seizoen tegen Sparta Rotterdam. De club roept supporters op, om tijdig naar het stadion af te reizen. Arriveer je laat op het terrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 16.45 uur, de stadionpoorten gaan om 15.15 uur open. Hieronder lees je alle verdere informatie die je als bezoeker nodig hebt.

Minuut stilte en rouwbanden

In verband met het overlijden van clubtopscorer aller tijden Leo Koopman en voetbalcoördinator van de Politie Zwolle Dennis van Unen, wordt er voor aanvang van de wedstrijd een minuut stilte gehouden. Tevens dragen de spelers rouwbanden.


Hitteplan

In tegenstelling tot gebruikelijk, is het zondag vanwege de warmte toegestaan om flesjes water van max 0,5 liter mee naar het MAC3PARK stadion te nemen.


Extra parkeergelegenheid        

Kom je zondag met de auto, dan heeft PEC Zwolle parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt.

Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.

 

Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.


Nog geen kaart?

Heb je nog geen kaartje, maar wil je wel graag naar PEC Zwolle – Sparta Rotterdam? Dat kan! Bestel hier nog snel online een ticket. Als de wedstrijd zondagmiddag nog niet is uitverkocht, openen de stadionkassa's vanaf 15.15 uur.


Problemen seizoenkaart

Mocht je zondag onverhoopt tegen problemen aanlopen met betrekking tot jouw seizoenkaart? Kom dan naar de PEC Zwolle Fanshop. Onze medewerkers aldaar, helpen je graag het stadion in.

Onze partners

Matchday Pass (2020)