Bied mee op gedragen, gesigneerde PEC Zwolle wedstrijdshirts

Bied mee op gedragen, gesigneerde PEC Zwolle wedstrijdshirts

Alle gedragen, ongewassen én gesigneerde wedstrijdshirts van onze spelers bij PEC Zwolle - Ajax worden online geveild op MatchWornShirt.com. Doe mee en leg deze feestdagen een uniek cadeau onder de boom!

Vanaf de aftrap

Alle shirts van spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel van de basisspelers als de wissels. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact vier dagen later: op woensdagavond, 19.45 uur. Meebieden kan via MatchWornShirt.com. Ook vanaf je mobiele telefoon.


Snel in huis

Heb je het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Op tijd in huis voor Kerst dus! Meedoen? Ga naar MatchWornShirt.com.


Steun PEC Zwolle United

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan PEC Zwolle United. PEC Zwolle United gebruikt sinds 2010 de kracht van sport voor sociaal-maatschappelijke projecten. De stichting probeert mensen die een steuntje in de rug nodig hebben iets extra’s bieden. De verschillende projecten kenmerken zich door een actieve betrokkenheid van spelers, trainers, vrijwilligers, ambassadeurs en medewerkers. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.