Overzicht wedstrijden internationals PEC Zwolle

Overzicht wedstrijden internationals PEC Zwolle

Na speelronde 12 staat er wederom een interlandweekend voor de deur. Ook ditmaal zijn spelers van PEC Zwolle opgeroepen om voor hun vaderland uit te komen. Darryl Lachman, Thomas Lam, Sepp van den Berg, Thomas van den Belt, Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli gaan op pad.

Darryl Lachman

Verdediger Darryl Lachman zit wederom bij de selectie van Curacao, dat de derde wedstrijd speelt in de CONCACAF Nations League. Tegenstander in Willemstad is op 19 november Guadeloupe.


Thomas Lam

Ook Thomas Lam stapt weer in het vliegtuig. De speler kwam in de Nations League nog niet in actie voor Finland, dat bovenaan staat in de poule. Op 15 november wordt in Athene tegen Griekenland gespeeld. Drie dagen later, op 18 november, wacht in Boedapest Hongarije eveneens in een uitwedstrijd.


Sepp van den Berg

De 16-jarige Sepp van den Berg speelt met Oranje O19 het UEFA Preliminary Tournament. Het team van trainer/coach Maarten Stekelenburg speelt in Yerevan op 14 november tegen gastland Armenië, op 17 november tegen Duitsland en op 20 november tegen Portugal.


Thomas van den Belt

Waar Van den Berg met Oranje O19 op pad gaat, kan Thomas van den Belt zijn koffer pakken voor een trip naar Spanje. Daar speelt Oranje O18 een vriendschappelijk toernooi in Pinatar. Tegenstanders zijn op 15 november Engeland, op 17 november België en op 19 november Ierland.


Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli

Het Italiaanse duo speelt met Italië O20 op 15 november tegen Duitsland in Sassuolo. Op 20 november komen Scamacca en Tripaldelli terug naar Nederland om daar in Noordwijk tegen Oranje O20 aan te treden.


Geen debuut voor Denis Genreau

Denis Genreau moet nog altijd wachten op zijn debuut bij de Socceroos. Ook de komende week zal het daar nog niet van komen. Genreau heeft zich geblesseerd afgemeld bij bondscoach Graham Arnold voor de oefeninterlands met Zuid-Korea en Libanon.