Ivar van Dinteren nieuwe trainer PEC Zwolle A1

Ivar van Dinteren nieuwe trainer PEC Zwolle A1

PEC Zwolle heeft Ivar van Dinteren aangesteld als nieuwe trainer/coach van de A1. De voormalig speler van onder meer FC Groningen, RKC Waalwijk en FC Zwolle neemt de taken over van Albert van der Haar, die door het vertrek van René Hake als assistent-trainer bij de Zwolse hoofdselectie aan de slag gaat. Vorig seizoen was Van Dinteren de assistent-trainer van PEC Zwolle A1.

De oud-profvoetballer is zeer te spreken over de aanstelling: ,,De afgelopen twee jaren heb ik in mijzelf geïnvesteerd en ik ben blij dat ik de kans krijg om trainer te worden bij het hoogste jeugdelftal van PEC Zwolle. Het is een geweldige uitdaging en een mooie kans. Ik ken de club en de werkwijze door mijn periode als speler en jeugdtrainer goed en ik ben benieuwd hoe we onszelf dit seizoen na de recente promotie weren op het hoogste niveau in onze leeftijdsklasse, namelijk de Eredivisie.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer content: ,,Ivar heeft de afgelopen jaren zowel bij PEC Zwolle als daarvoor bij het Amerikaanse Dayton Dutch Lions FC ervaring opgedaan als trainer/coach. We hebben het beleid dat we onze eigen mensen kansen willen geven. Het is mooi dat we Ivar door kunnen schuiven naar deze positie. We wensen hem veel succes als hoofdtrainer van PEC Zwolle A1.”

Onze partners

PECPOWER
Premio van Essen