Jong FC Groningen op bezoek in Zwolle

Jong FC Groningen op bezoek in Zwolle

Maandagmiddag komt Jong PEC Zwolle in actie in de kampioenspoule van de beloftencompetitie. Nadat vorige week de openingswedstrijd op bezoek bij Jong Willem II met 0-1 gewonnen werd, komt maandag Jong FC Groningen naar Zwolle.

De Groningers begonnen de competitie met een 2-2 gelijkspel thuis tegen Jong VVV-Venlo. Eerder dit seizoen in de reguliere competitie, verloor Jong PEC Zwolle nog in Groningen met 3-1. Kaj Sierhuis was toen met twee treffers de matchwinner voor de noorderlingen. Leonel Miquel scoorde de derde treffer. Namens Zwolle was Eliano Reijnders trefzeker.


Het duel in het MAC3PARK stadion begint om 14.00 uur en niet om 18.30 uur zoals eerder werd gecommuniceerd. Ook enkele andere wedstrijden van de Blauwvingers zijn door de KNVB vervroegd in aanvangstijd. Daarnaast is het duel met Jong Feyenoord van de maandag naar de dinsdag verplaatst. Bekijk hier het actuele speelschema en klik hier voor de huidige ranglijst.


Zoals te doen gebruikelijk is de entree maandagmiddag gratis. Via ingang spelershome kan publiek het MAC3PARK stadion betreden.