Jong PEC Zwolle eindigt 2019 met zege

Jong PEC Zwolle heeft maandagavond in de laatste competitiewedstrijd van 2019 een overtuigende zege geboekt. In het Erve Asito werd met 0-2 gewonnen van Jong Heracles Almelo.

Bij de rentree van Kenneth Paal, die enkele weken aan de kant stond met een blessure, opende Jong PEC Zwolle na twintig minuten spelen de score. Destan Bajselmani schoot de bal in de lange hoek.

Vlak voor rust was Mike van Duinen, die de voorbije twee wedstrijden van PEC Zwolle tegen Feyenoord en AZ zijn eerste speelminuten in de eerste selectie maakte, belangrijk voor Jong PEC Zwolle. De aanvaller werd diep gestuurd en kon Heracles-doelman Michael Brouwer passeren voor de 0-2. Na rust drong de thuisploeg nog wel aan, maar Adrian Szöke, Sebastian Jakubiak en Mo Amissi kregen de bal niet langs Mike Hauptmeijer. Chardi Landu kreeg aan Zwolse zijde nog een goede scoringskans, maar het bleef bij 0-2.

Voor de wedstrijd was Jong PEC Zwolle al geplaatst voor de kampioenspoule, waarin het na de winterstop uit zal komen. Na tien wedstrijden is de beloftenploeg van de Blauwvingers geëindigd op de derde plaats in de Reservecompetitie A.

Jong Heracles Almelo - Jong PEC Zwolle: 0-2 (0-2).