Kaarten voor FC Groningen - PEC Zwolle in de verkoop

Kaarten voor FC Groningen - PEC Zwolle in de verkoop

Op zaterdag 21 september speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd bij FC Groningen. Dit duel, op een uur rijden van Zwolle, is inmiddels in de verkoop gegaan. Schaf nu jouw kaarten aan online, of kom langs in de PEC Zwolle Fanshop.

FC Groningen - PEC Zwolle

Zaterdag 21 september, 19.45 uur

Hitachi Capital Mobilty stadion, Groningen


Busreis

Kaarten kosten €25,00,- per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50,-. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Liever geholpen worden in de PEC Zwolle Fanshop? Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De bussen vertrekken zaterdag 21 september om 17.30 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar het Hitachi Capital Mobility stadion af te reizen. Een autokaart kost €10,00. Omwisselen van de kaarten kan op de parkeerplaats bij het stadion in Groningen (P4). Autokaarten kunnen net als buskaarten in de PEC Zwolle Fanshop of online worden aangeschaft.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 20 september 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online. Ook is het mogelijk om in het Supportershome je kaart aan te schaffen. Dit kan op woensdag 18 september van 19.00 tot 21.00 uur.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Groningen afreizen dienen ten alle tijden bij aankomst de aanwijzingen van stewards op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Groningen is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar Groningen alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Groningen voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.

Onze partners

Matchday Pass (2020)