Kaartverkoop Feyenoord - PEC Zwolle gestart

Kaartverkoop Feyenoord - PEC Zwolle gestart

Zondag 21 oktober speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen Feyenoord. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in Rotterdam. Uiteraard is het voor fans van PEC Zwolle mogelijk deze wedstrijd te bezoeken. Hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te komen.

Feyenoord - PEC Zwolle

Zondag 21 oktober, 14.30 uur

De Kuip, Rotterdam


Busreis   

Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.


De uiterste vertrektijd van de bussen is zondag 21 oktober om 11.30 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling  

De prijs van een autocombikaart is deze wedstrijd €21,-. Reis je met de auto, dan geniet de voorkeur om minimaal met z’n drieën te reizen. Bij aankomst ben je verplicht te parkeren op het gebied rondom het stadion. Vanuit Feyenoord wordt geadviseerd om dit op P5C, of P5G te doen. Kaarten voor laatstgenoemde plek zijn enkel in de voorverkoop te koop. Klik hier om alvast zo'n ticket aan te schaffen.


Het omwisselbiljet kan vervolgens bij toegangspoort 61/62 aan de zuidzijde van De Kuip worden ingeruild voor een wedstrijdkaart.


Online verkoop 

Bus- en autocombikaarten zijn het makkelijkst online (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50. Een vrijvervoerkaart kost €21,- per persoon.


Data/tijden verkoop 

Tot en met woensdag 17 oktober 12.00 uur zijn bus- en autocombikaarten in de verkoop. Deze zijn zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop te verkrijgen.

Ook kan je woensdag 17 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur terecht in het Supporterhome voor kaarten.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

-Aanschaf van een bus- of autokaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom De Kuip is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruik maken van het openbaar vervoer naar en in Rotterdam alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Rotterdam voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.