Kaartverkoop PEC Zwolle - FC Emmen in stroomversnelling

Kaartverkoop PEC Zwolle - FC Emmen in stroomversnelling

Zondag 31 maart speelt PEC Zwolle de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Het is voor het eerst sinds het seizoen 2011/2012 dat dit duel wordt gespeeld in Overijssel. Voor beide ploegen is het een ontmoeting met grote belangen. Zowel PEC Zwolle (twaalfde) als FC Emmen (zestiende) kunnen de drie punten goed gebruiken in de strijd om (directe) handhaving. De kaartverkoop loopt inmiddels in rap tempo door. Heb je nog geen ticket, lees dan hieronder hoe je zo snel mogelijk een kaartje aanschaft.

PEC Zwolle - FC Emmen

Zondag 31 maart, 14.30 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Je hebt hiervoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. Er kunnen maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Klik hiervoor op deze link.

 

PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten per persoon kopen en heb je daarvoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.


Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar een wedstrijd van PEC Zwolle? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.


Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      


Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen FC Emmen zondag 31 maart nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 13.00 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier geen seizoenkaart of clubcard nodig om maximaal vier kaartjes per persoon te kunnen kopen.


Supporters FC Emmen

Fans van FC Emmen zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit de Drenthe zelf.