Kaartverkoop PEC Zwolle - PSV start maandag

Kaartverkoop PEC Zwolle - PSV start maandag

Zaterdag 25 augustus speelt PEC Zwolle de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. De Blauwvingers ontvangen dan regerend landskampioen PSV. De kaartverkoop voor deze wedstrijd start maandag 13 augustus om 08.30 uur. Via onderstaande informatie, lees je hoe je aan een entreekaart kan komen.

PEC Zwolle – PSV  

Zaterdag 25 augustus, 20.45 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle    


Online             

Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via deze link kom je terecht in de ticketshop. Je kan voor deze wedstrijd per seizoenkaart of clubcard twee kaarten aanschaffen.


PEC Zwolle Fanshop             

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Hier kan je twee tickets kopen per seizoenkaart, clubcard of legitimatiebewijs regio Zwolle.


Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      


Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen PSV zaterdag 25 augustus nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier een seizoenkaart of clubcard nodig om maximaal twee kaartje te kunnen kopen.


Seizoenkaart 

Wil je niet alleen bij deze wedstrijd zijn, maar alle duels van PEC Zwolle bijwonen? Dan kan je hier online een seizoenkaart bestellen.        


Supporters PSV 

Fans van PSV zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Eindhoven zelf.