Kaartverkoopinformatie Fortuna Sittard – PEC Zwolle

Kaartverkoopinformatie Fortuna Sittard – PEC Zwolle

Zondag 4 november speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Dit duel begint om 14.30 uur in het Fortuna Sittard stadion. Naast de reguliere kaartverkoop, geldt er ook een speciale combinatieactie. Zo kan je met de bus naar de uitwedstrijd in Sittard en een paar dagen eerder het bekerduel met De Graafschap bezoeken voor een totaalprijs van €40,-. Combinatiekaarten zijn zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop te verkrijgen. De reguliere kaartverkoopinformatie Fortuna Sittard – PEC Zwolle is hieronder te lezen.

Fortuna Sittard – PEC Zwolle

Zondag 4 november, 14.30 uur

Eredivisie, speelronde 11

Fortuna Sittard stadion, Sittard


Busreis   

Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.


De uiterste vertrektijd van de bussen is zondag 4 november om 11.00 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling  

De prijs van een autokaart is deze wedstrijd €21,50 inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats direct bij het uitvak. Het verplicht één op één omwisselen vindt plaats op Parkeerplaats Hoogvonderen langs de A73 tussen 13.15 en 13.45 uur. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. Per auto geldt een minimum van drie inzittenden. Verkoop van autocombi-kaarten vindt online plaats en via de Fanshop en Supportersclub.


Online verkoop 

Bus- en autokaarten zijn het makkelijkst online (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50 en voor deze uitwedstrijd kost een autocombikaart €21,50. Let wel; wil je gebruikmaken van de buscombinatiekaart bestel dan een kaartje De Graafschap-uit en Fortuna Sittard-uit. De korting wordt bij het afrekenen zichtbaar. In totaal ben je voor het bezoeken van deze twee wedstrijden met de bus €40,- kwijt.


Data/tijden verkoop 

Tot en met woensdag 24 oktober 12.00 uur zijn buskaarten te koop online en in de PEC Zwolle Fanshop. Ook kan je woensdag 24 oktober en woensdag 31 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur terecht in het Supporterhome voor zowel reguliere kaarten als de combinatiekaart.


Bijzonderheden  

-Na afloop van de wedstrijd vindt er een korte ophoudprocedure in het uitvak plaats.

-Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

-Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Per auto geldt een minimum van drie inzittenden.

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Sittard is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar en in Sittard alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Sittard voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.