Kampioenspoule lonkt voor Jong PEC Zwolle

Kampioenspoule lonkt voor Jong PEC Zwolle

Jong PEC Zwolle speelt maandagavond de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op bezoek bij Jong FC Twente. De ploeg van trainer/coach Mark Looms kan zich in Twente plaatsen voor de kampioenspoule.

De voorbije weken zette Jong PEC Zwolle een sterke serie wedstrijden neer. Zo werd er gewonnen van Jong De Graafschap (4-2), Jong SC Cambuur (3-5) en Jong N.E.C. Nijmegen (3-0). Hierdoor heeft het plaatsing voor de kampioenspoule in eigen hand.


Wint Jong PEC Zwolle maandagavond van het al geplaatste Jong FC Twente, of speelt het gelijk, dan kan het zich na de winterstop melden in de kampioenspoule waar ook Jong Heracles Almelo zich inmiddels voor heeft gekwalificeerd. De Blauwvingers staan op dit moment derde in poule A voor Jong Go Ahead Eagles en Jong N.E.C. Nijmegen en moeten bij de eerste vijf zien te eindigen. Zelfs wanneer het team verliest van de Twentse ploeg, is plaatsing mogelijk. Bekijk hier de actuele ranglijst.


In poule B zijn Jong Fortuna Sittard, Jong Feyenoord en Jong RKC Waalwijk al zeker voor een plaats in de kampioenspoule.