Laatste kaarten PEC Zwolle - Fortuna

Laatste kaarten PEC Zwolle - Fortuna

Aanstaande zaterdag speelt PEC Zwolle de belangrijke thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Blauwvingers gaan volle bak voor een positief resultaat, om zo een sprong te maken op de ranglijst. Inmiddels zijn de laatste 400 kaarten voor dit duel in de verkoop gegaan. Heb jij nog geen ticket? Vanaf €7,50 (jeugd t/m 12 jaar) ben je er al bij! Lees hieronder hoe een entreebewijs aan te schaffen.

PEC Zwolle – Fortuna Sittard

Zaterdag 23 november, 19.45 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle

 

Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Je hebt hiervoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. Er kunnen maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Klik hiervoor op deze link.

 

PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten per persoon kopen en heb je daarvoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar een wedstrijd van PEC Zwolle? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.

 

Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle kan je extra kaarten voor dit duel bestellen. Stuur vrijblijvend een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      

 

Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen Fortuna Sittard zaterdag 23 november nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier geen seizoenkaart of clubcard, maar wel een legitimatiebewijs regio Zwolle nodig om maximaal vier kaartjes per persoon te kunnen kopen.

 

Supporters Fortuna Sittard

Fans van Fortuna Sittard zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Limburg zelf.