Meine Breemhaar nieuw gezicht in Stichtingsbestuur PEC Zwolle

Meine Breemhaar nieuw gezicht in Stichtingsbestuur PEC Zwolle

Meine Breemhaar treedt per direct toe tot het Stichtingsbestuur van PEC Zwolle. Hij neemt daarbij het stokje over van Remt Melles, die na ruim anderhalf jaar zijn functie neerlegt.

Het Stichtingsbestuur van PEC Zwolle wordt door de komst van Breemhaar versterkt met een bekend gezicht, de ondernemer en eigenaar van MAC3PARK is met zijn snelgroeiende vastgoedonderneming sinds de zomer van 2016 naamgever van het stadion.


Meine Breemhaar laat in een reactie weten: ,,Het doet mij goed deze functie in het Stichtingsbestuur van PEC Zwolle te aanvaarden. Deze club heb ik namelijk altijd een warm hart toegedragen. Eerst puur als voetballiefhebber, sinds 2014 als sponsor en later ook als naamgever van het stadion en nu door tevens te participeren in het Stichtingsbestuur. Ik zie dan ook uit naar een mooie samenwerking met alle betrokkenen.” 


Han Brouwers, voorzitter van het Stichtingsbestuur PEC Zwolle: ,,Via deze weg wil ik Remt bedanken voor zijn bewezen diensten. Ook heet ik Meine van harte welkom bij het Stichtingsbestuur en wil ik hem veel succes wensen met zijn werkzaamheden.”