PEC Zwolle tekent unieke Travelpartner overeenkomst met Sunweb en Gebo Tours

PEC Zwolle tekent unieke Travelpartner overeenkomst met Sunweb en Gebo Tours

De spelersbus van Gebo Tours is een vertrouwd gezicht bij PEC Zwolle, deze samenwerking hebben zij onlangs met twee seizoenen verlengd. Gebo Tours blijft dan ook de komende jaren de Official Supplier Vervoer van de club.

Nieuw aan deze samenwerking is de vorming van een driehoeksverhouding. Gebo Tours is vanaf het begin af aan de vaste vervoerder van reisorganisatie Sunweb. In de zomer rijden de Nieuwleusense touringcars naar de Spaanse Costa’s en in de winter naar de bekende skigebieden. Gebo Tours heeft deze zakelijke relatie ook door weten te voeren in de samenwerking met PEC Zwolle. Hierdoor is er op het gebied van travel een driehoek ontstaan tussen Gebo Tours – PEC Zwolle – Sunweb. Waarbij Gebo Tours verantwoordelijk is voor alle binnenlandse reizen en PEC Zwolle mag rekenen op de expertise van Sunweb als het gaat om alle buitenlandse reizen, zoals het jaarlijkse trainingskamp.


Erik de Roo, algemeen directeur van Gebo Tours: ,,Aangezien wij gevestigd zijn in Nieuwleusen, voelt onze organisatie zich nauw betrokken bij PEC Zwolle. Wij ervaren het dan ook als een mooie en eervolle taak om ervoor te zorgen dat zowel de spelers, stafleden als supporters veilig en tijdig bij de wedstrijd arriveren, om vervolgens een zo’n goed mogelijke prestatie te leveren. Het is dan ook mooi dat we de samenwerking verlengen en uitbreiden zodat wij de komende jaren ook bij de club betrokken blijven.”


Arne van de Hoek, algemeen directeur van Sunweb Sports & Events: ,,Met Sunweb kleden wij deze functie in vanuit onze sporttak: Sunweb Sports & Events. Deze afdeling richt zich op het organiseren van sportreizen voor fans maar ook voor spelers, bestuur en sponsors. Vanuit die optiek ligt deze samenwerking met PEC Zwolle en Gebo Tours volledig in lijn. Ik ben dan ook blij met deze constructie, waarbij drie partijen elk vanuit hun eigen expertise waarde toevoegen”.


Edwin Peterman, commercieel directeur van PEC Zwolle: ,,Met deze overeenkomst ben ik erg gelukkig. De samenwerking met Gebo Tours is in de afgelopen jaren erg vertrouwd geworden en daarom gaan we graag met deze partij verder. Daarnaast is het super dat Sunweb zich erbij heeft gevoegd als reisorganisatie voor de buitenlandse reizen. Als voetbalclub is het van groot belang dat zowel de voetballers als supporters op een veilige en comfortabele manier vervoerd worden naar de wedstrijden, trainingskampen of events waar ook ter wereld. De partners Gebo Tours en Sunweb ontzorgen ons op dit gebied volledig en over de wijze waarop daar invulling aan wordt gegeven is de club zeer te spreken.”