Praktische informatie uitgebouwde Fred Patrick-tribune

Praktische informatie uitgebouwde Fred Patrick-tribune

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen! Vrijdag trapt PEC Zwolle om 20.00 uur de competitie af in het eigen MAC3PARK stadion waar sc Heerenveen de tegenstander is. Door de uitbouw van de Fred Patrick-tribune praat de club je hieronder bij over de zaken die gewijzigd zijn ten opzichte van vorig seizoen.

Ingangen

- Seizoenkaarthouders en fans met een losse kaart in vak 10 t/m 16 kunnen alleen via ingang C het stadion betreden

- Seizoenkaarthouders en fans met een losse kaart in vak 17 t/m 22 kunnen alleen via ingang E het stadion betreden

Het is vanaf dit seizoen niet meer mogelijk om via een andere ingang aan de Oost-zijde het stadion te betreden.


Uitgangen

- Seizoenkaarthouders en losse kaarthouders in vak 10 t/m 16 verlaten via uitgang C het stadion

- Seizoenkaarthouders en losse kaarthouders in vak 17 t/m 22 verlaten via uitgang E het stadion

- Voor een zo goed mogelijke uitstroom hebben seizoenkaarthouders en losse kaarthouders in vak 17 t/m 22 eveneens de mogelijkheid om via uitgang F het stadion te verlaten. Deze uitgang loopt onder vak 21 door.


Cateringpunten

Op de Oost-tribune bevinden zich vier cateringpunten. Deze vind je op de plattegrond hierboven in het paarse vakje met de letter c en zijn gesitueerd op de volgende plekken:

- in de omloop, ter hoogte van vak 10 

- in de omloop, ter hoogte van vak 14

- in de omloop, ter hoogte van vak 18

- daarnaast kunnen seizoenkaarthouders in de vakken 17 t/m 22 ook gebruikmaken van het cateringpunt onder vak 21


De cateringpunten ter hoogte van vak 10 en onder vak 21 zijn tijdelijke cateringpunten en worden in de loop van het seizoen uitgebouwd naar volwaardige cateringpunten.


Foutieve seizoenkaarten

Er zijn een aantal seizoenkaarten waarbij de koppeling met de geïntegreerde betaalkaart niet goed is gegaan. Deze seizoenkaarthouders hebben thuis een brief ontvangen met een groene betaalkaart. Deze groene betaalkaart kan gebruikt worden. Wil je de groene betaalkaart inwisselen voor een nieuwe seizoenkaart met geïntegreerde betaalkaart, dan kun je deze kosteloos omruilen in de PEC Zwolle Fanshop. Heb je geen brief ontvangen, dan kun je ervan uitgaan dat je seizoenkaart met geïntegreerde betaalkaart goed en functioneel is.


De club kijkt uit naar de start van de Eredivisie en hoopt je aanstaande vrijdag te zien in het inmiddels uitverkochte MAC3PARK stadion!