Clubliefde; stadion al voor ruim de helft gevuld

Clubliefde; stadion al voor ruim de helft gevuld

De seizoenkaartcampagne van PEC Zwolle loopt bijna een maand en in die periode is maar weer eens gebleken hoe groot de clubliefde is. Veel huidige maar ook nieuwe seizoenkaarthouders zijn inmiddels verzekerd van een seizoenkaart voor het achtste eredivisieseizoen op rij van de club.

Inmiddels is ruim de helft van het MAC3PARK stadion al gevuld en dat is een hele mooie tussenstand met het oog op seizoen 2019/2020. Want ook komend seizoen gaan we voor een volgepakt stadion. Niets is mooier dan de spanning van voetbal ervaren wanneer je er zelf met de neus bovenop zit. Of je nu met je familie, vrienden of collega's naar het stadion gaat, op welke tribune je ook zit, je beleeft iedere thuiswedstrijd intens samen met duizenden andere Blauwvingers.


#ikbenpec

Kunnen we ook rekenen op jouw support? De verlengingsperiode duurt nog tot 1 juni, daarna ben je als seizoenkaarthouder niet meer verzekerd van je eigen plek en komen ook de niet verlengde plaatsen in de verkoop. Klik hier om jouw seizoenkaart te verlengen of te bestellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de PEC Zwolle Fanshop. Hier helpen onze medewerkers je graag. Mocht je toch naar het stadion komen, maak dan gelijk een foto voor de backdrop bij de hoofdingang en plaats deze op social media met de hashtag #ikbenpec. Veel supporters hebben al een foto gemaakt en deze met ons gedeeld.