Speelschema Jong PEC Zwolle bekend

Speelschema Jong PEC Zwolle bekend

Jong PEC Zwolle speelt komend seizoen weer in de reserve competitie. Beide poules zijn geografisch ingedeeld. Jong PEC Zwolle, dat uitkomt in Poule A, treft hierdoor andere BVO's uit Noordoost-Nederland. Toch is er met Jong Feyenoord ook een ploeg uit de Randstad aan de poule toegevoegd.

Naast Jong Feyenoord speelt PEC Zwolle tot de winterstop in een halve competitie tegen de beloftenteams van FC Groningen, De Graafschap, sc Heerenveen, Go Ahead Eagles, FC Twente, Heracles Almelo, Vitesse, FC Emmen en SC Cambuur. Door het oneven aantal teams zal er iedere speelronde één team vrij zijn.

De eerste competitiewedstrijd is op maandag 12 augustus. Dan is om 18.30 uur Jong De Graafschap te gast in het MAC3PARK stadion. Een week later wordt de eerste uitwedstrijd gespeeld op bezoek bij Jong Go Ahead Eagles. Bekijk hier het complete speelschema.


Herindeling

In de winterstop zullen de poules opnieuw ingedeeld worden. De nummers 1 t/m 6 van poules A en B mogen in een halve competitie uitmaken wie zich tot kampioen mag kronen van de nieuwe Poule A. De nummmers 7 t/m 11 van beide poules treffen elkaar eenmaal in Poule B.


Opzet competitie

Alle competitiewedstrijden worden op maandagavond om 18.30 uur gespeeld. Alleen wanneer het eerste elftal van een BVO op maandagavond speelt, wordt er op de dinsdag gevoetbald. Net als bij de eerste elftallen wordt er niet gevoetbald tijdens interlandweken. Er wordt in principe ook niet gevoetbald op maandagen in weken waarin er wedstrijden voor de TOTO KNVB Beker op het programma staan en ook niet wanneer er in de Eerste Divisie een volledig programma op de maandagavond wordt afgewerkt.


Voorwaarden

Spelers zijn niet gebonden aan de leeftijdsgrens onder de 23 jaar. Ook zijn er geen beperkingen met betrekking tot het aantal oudere spelers. Spelers mogen zowel in het weekend uitkomen voor het eerste elftal als op de maandagavond voor het beloftenteam. Ook het aantal optredens in het eerste elftal heeft geen beperkingen voor het meespelen bij de beloften.

Onze partners