Support PEC Zwolle in Sittard

Support PEC Zwolle in Sittard

Op vrijdag 6 maart speelt PEC Zwolle de belangrijke uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt. Supporters van PEC Zwolle kunnen tegen een scherpe prijs per bus en auto afreizen naar Limburg. Moedig onze mannen massaal aan en ga mee naar Sittard.

Fortuna Sittard – PEC Zwolle

Vrijdag 6 maart, 20.00 uur

Fortuna stadion, Sittard

Eredivisie, speelronde 26


Busreis en autokaarten

Buskaarten kosten €15,- per stuk. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om in de PEC Zwolle Fanshop jouw kaart te kopen. Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.


De bussen vertrekken vrijdag 6 maart om 16.15 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Liever met de auto naar Sittard? Dat kan tegen een eveneens zeer gunstig tarief. Autokaarten kosten slechts €7,50 per stuk. Koop hier jouw kaartje online. Supporters die met de auto naar Limburg reizen dienen met tenminste drie personen in een auto te zitten. Het omwisselen en parkeren kan op P3 bij het gastenvak van het Fortuna Sittard stadion.


Data/tijden verkoop 

Tot en met donderdag 5 maart 12.00 uur zijn kaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Sittard afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards rondom het stadion op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Afreizen met het openbaar vervoer, alsmede het bezoeken van de binnenstad van Sittard is op de wedstrijddag niet toegestaan.