Trainingsschema richting PEC Zwolle - ADO

Trainingsschema richting PEC Zwolle - ADO

Deze week werkt de selectie toe naar de belangrijke thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Op onderstaande momenten wordt er getraind. Daarbij is de oefensessie woensdagmiddag intern en de vrijdagochtendtraining besloten vanwege voetbaltactische redenen.

maandag 14 oktober: 14.30 uur MAC3PARK stadion

dinsdag 15 oktober: 10.30 uur MAC3PARK stadion

woensdag 16 oktober: 10.30 uur MAC3PARK stadion en 14.30 uur (intern)

donderdag 17 oktober: facultatief

vrijdag 18 oktober: 10.30 uur MAC3PARK stadion (besloten) & 14.30 uur MAC3PARK stadion

zaterdag 19 oktober: 14.30 uur MAC3PARK stadion

zondag 20 oktober: 12.15 uur PEC Zwolle - ADO Den Haag

Let wel; dit schema is onder voorbehoud van wijzigingen.


Facultatief

Op facultatieve trainingsdagen werkt (een groot gedeelte van) de selectie een individuele training af. Hiervoor krijgen de spelers een programma mee naar huis. Ook zijn er voetballers die op deze dagen wel op de club aanwezig zijn, voor behandelingen dan wel een extra oefensessie in de sportschool of op het veld.


Interne training

Onder een interne training wordt de sportschool in het MAC3PARK stadion of een pilates-les verstaan.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, wordt er soms besloten getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.


Kaartverkoop PEC Zwolle - ADO Den Haag

Zondag speelt PEC Zwolle thuis tegen ADO Den Haag. Klik hier om online een kaartje te kopen. Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop, je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) tickets aan te schaffen. Mocht je liever langskomen in de PEC Zwolle Fanshop voor een kaartje? Dat kan! De Fanshop is op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.00 uur geopend.