Van Crooij scoort voor winnend Jong PEC Zwolle

Jong PEC Zwolle heeft maandagavond drie punten gepakt in de Reserve Competitie A. De Blauwvingers, onder leiding van trainer Mark Looms, wonnen op Sportcentrum Papendal met 0-2 van Jong Vitesse, dat dit seizoen nog ongeslagen was.

Bij Jong PEC Zwolle begon Vito van Crooij, die is hersteld van een buikwandblessure, weer in de basis. De vleugelaanvaller mocht afgelopen zondag in de wedstrijd van PEC Zwolle tegen PSV al invallen. Na achttien minuten spelen zette diezelfde Van Crooij Jong PEC Zwolle maandagavond met een kopbal op voorsprong. Nog voor rust scoorde Jarni Koorman met een hard afstandsschot de tweede goal voor Jong PEC Zwolle.

Er was naast Van Crooij meer goed nieuws uit de ziekenboeg van PEC Zwolle. Ook verdediger Yuta Nakayama, die enkele weken aan de kant stond met een blessure, begon in de basis en speelde de gehele wedstrijd mee.

Opstellingen:

Opstelling Jong PEC Zwolle: Zetterer, Dekono, Doué, Koorman, Nakayama, Huiberts, Van den Belt, Bajselmani, Van Crooij, Westerman en Reijnders.

Opstelling Jong Vitesse: Bayazit, Thodé, Zakir, Hájek, Sieders, Musaba, Darfalou, Vroegh, Buitink, Ten Teije en Kuijpers.

18. Van Crooij 0-1

33. Koorman 0-2