Rondleidingen

Rondleidingen

Ook dit seizoen is het weer mogelijk om een rondleiding te krijgen door het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle. Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt in en rondom de thuishaven en waar de spelers en staf van PEC Zwolle zich voorbereiden op een wedstrijd? Boek dan een rondleiding!

De rondleiding door het MAC3PARK stadion duurt ongeveer 90 minuten. In deze anderhalf uur krijg je uitleg over de rijke historie van de club en kom je sowieso op de volgende mooie plekken: perskamer, mixed-zone, diverse tribunes, speelveld, spelershome en de prijzenkast. De kosten voor een rondleiding bedragen €7,50 per persoon.


Aanvragen

Groepsrondleidingen, met een minimum aantal van 15 mensen, zijn op aanvraag mogelijk. Daarvoor dien je dit formulier in te vullen en op te sturen naar info@peczwolle.nl.


Gedurende het seizoen organiseert PEC Zwolle veelvuldig rondleidingen, waar je individueel of met vrienden en familie aan deel kan nemen. Deze zijn te boeken via de ticketshop van de club. Bekijk hier wanneer de eerstvolgende rondleiding gepland staat.

Onze partners

PECPOWER
Zumo Store Zwolle