Stadionexposure

Stadionexposure

Het MAC³PARK stadion biedt mogelijkheden voor landelijk en regionaal bereik. Daarbij is het mogelijk om heel gericht, op gerichte doelgroepen en in specifieke tijdsperiodes, maximale bekendheid rondom merk- of themacampagnes te realiseren.

On-tv stadionexposure

Via on-tv mogelijkheden bereikt u naast onze stadionbezoekers ook de tv-kijkers en creëert u landelijk bereik. On-tv stadionexposure is onder meer zichtbaar tijdens live wedstrijden van de Eredivisie en de KNVB Beker (inclusief voor- en nabeschouwing), de samenvattingen van de Eredivisie op NOS, de KNVB Beker op Veronica en de belangrijkste praat- en sportprogramma’s zoals: de Tafel van Kees, Studio Voetbal, Studio Sport en Voetbal Inside.


> LEDboarding

> Highboarding

> Virtual carpet

> Backdrops

Off-tv stadionexposure

Met vaste boarding en onze videowall in het stadion bent u iedere thuiswedstrijd in beeld bij onze duizenden bezoekers. De videowall aan de Ceintuurbaan-zijde van het stadion zorgt voor een nog breder bereik in de regio door de gemiddeld 50.000 automobilisten die dagelijks langs het stadion rijden.


> Vaste boarding

> Videowalls

> Lichtmastdoeken


Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over onze stadionexposure? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze commerciële afdeling door een e-mail te sturen naar commercie@peczwolle.nl of te bellen naar 038-453 49 48.

Onze partners

Matchday Pass (2020)