Ticketinformatie PEC Zwolle - Willem II

Ticketinformatie PEC Zwolle - Willem II

Over ruim anderhalve week start PEC Zwolle het achtste seizoen op rij in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Vanwege de zomervakantie, geldt er voor dit duel een zeer interessant actietarief. Vanaf €5,- kan je er al bij zijn! Lees hieronder hoe je simpel en snel aan een kaartje komt.


PEC Zwolle – Willem II

Vrijdag 2 augustus, 20.00 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Seizoenkaart 

Wil je niet alleen bij deze wedstrijd zijn, maar alle thuisduels van PEC Zwolle bijwonen? Dan kan je hier online een seizoenkaart bestellen. 


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duelPEC Zwolle - Willem II online in de ticketshop. Je hebt hiervoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. Er kunnen maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Klik hiervoor op deze link.

 

PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten per persoon kopen en heb je daarvoor geen seizoenkaart of clubcard nodig. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.       


Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar een wedstrijd van PEC Zwolle? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.


Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      


Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen Willem II vrijdag 2 augustus nog niet zijn uitverkocht, dan openen de stadionkassa’s om 18.30 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier geen seizoenkaart of clubcard nodig, maar wel een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle om maximaal vier kaartjes per persoon te kunnen kopen.


Supporters Willem II

Fans van Willem II zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit de Brabant zelf.

Onze partners

PECPOWER