Ticketinformatie PEC Zwolle - FC Groningen

Ticketinformatie PEC Zwolle - FC Groningen

PEC Zwolle neemt het in speelronde 32 op tegen FC Groningen. Voor dit midweekse duel kunnen maximaal vier kaarten per persoon worden gekocht per seizoenkaart of clubcard. Moedig de Blauwvingers aan op jacht naar drie belangrijke punten.


PEC Zwolle - FC Groningen

Woensdag 24 april, 19.45 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Je hebt hiervoor een seizoenkaart of clubcard nodig en daarmee kunnen maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Klik hiervoor op deze link.

 

PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten per seizoenkaart of clubcard kopen. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.


Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar PEC Zwolle - FC Groningen? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.


Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      


Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen FC Groningen op woensdag 24 april nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur.


Supporters FC Groningen

Fans van FC Groningen zijn van harte welkom in het uitvak van het MAC3PARK stadion. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Groningen zelf.

Onze partners

PECPOWER
PEC Zwolle - FC Groningen Visspeciaalzaak Dalfijn