Van den Berg trefzeker in Oranje

Sepp van den Berg heeft een prachtige middag beleefd tijdens de eerste wedstrijd van het UEFA Preliminary Tournament in Armenië. De 16-jarige mandekker had een basisplaats én scoorde in de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen het gastland.

Het team van trainer/coach Maarten Stekelenburg nam al vroeg de leiding. Tegen de Armeniërs was het al na acht minuten raak. Van den Berg wist bij een hoekschop met een slimme loopactie weg te geraken bij zijn bewaker en kopte snoeihard de 0-1 binnen. Bij rust stond Oranje O19 al met 0-3 voor.

Van den Berg speelde uiteindelijk ruim een uur. Het toernooi in Yerevan wordt zaterdag vervolgd met een wedstrijd tegen Duitsland. Dinsdag neemt Oranje O19 het op tegen de leeftijdsgenoten van Portugal.

Beelden van het duel Armenië O19 - Oranje O19 zijn hier te bekijken, inclusief de treffer van Van den Berg (zie 22:00). Hier vind je een overzicht van alle wedstrijden van de PEC Zwolle-internationals.